Ipartestületi ülés Nagymihályon
Referát zo zasadania spolku živnostníkov v Michalovciach 15.07.1906 pod vedením JUDr. Michala Kellnera. Za predsedu zvolili Edmunda Kolozsváryho a za podpredsedu bol zvolený Andrej Kozma