Nagymihályi vendéglősök küldötsége a pénzügyi miniszternél
Komisia vedená parlamentným poslancom Bartolomejom Cziburom predkladá ministrovi financií žiadosť o 3 násobnú možnosť nárastu výčapu (italmérés) v Michalovciach