Nyilvános számadás
Verejné vyúčtovanie akcie "Vranovského doborovoľného hasičského zboru" zo spoločenskej zábavy konanej 8. júla 1906. Príjem bol 449,40 korún, výdaje 120,40 a čistý zisk 320 korún. Ziska venujú na vybavenie hasičskej zbtojnice vo Vranove. Menoslov prispievateľov a výška ich príspevku