Micsey társulat és Eperjes
Riaditeľ divadelnej spoločnosti Juraj Micsey predložil zoznam hercov skupiny, ktorí budú účinkovať v Prešove. Felvidéki Hirlap (šarišské noviny) priniesli o tom článok, kde kritizujú výber riaditeľa