Egy itéletről - Szende, Mikluláš 18??-19??
Úvodník [pravdepodobne z pera regionálneho autora - ostáva zatiaľ na prebádanie, v FMH uverejňoval rôzne fejtóny] na vnútropolickú tému. pozornosť na medzery v zákonodarstve