Az uj téli szini szezon küszöbén - (np.)
Kritika divadelnej spoločnosti Juraja Micseyho, ktorá pokrývala oblasť Mukačevo-Prešov-Sátoraljaújhely, pričom domovským divadelným stánkom im bolo mesto Sátoraljaújhely