A városok és községek háztartása 1906.09.2 - Szende, Mikluláš 18??-19??
Kritika Uhorska ako domova zlých zákonov. Kongres v Bratislave, ktorý predložil návrh na zriaďovanie miestnych sporiteľní a podnikov, ktorých peniaze by zostávali v regiónoch