A felső zempléni ev.ref. egyházmegye őszi közgyűlése - Sütő, Koloman 18??-19??
Referát z pera kalvínskeho farár z Milhostova o jesennom zasadaní Hornozemplínskeho kalvínskeho dištriktu, ktorý bol v obci Oborín. Prehľad kalvínskych učiteľov