Firczák püspök az "Erzsébet" közkórházba
Správa o tom, že gréckokatolícky biskup Mukačevskej eparchie so sídlom v Užhorode navštívil verejnú nemocnicu sv. Alžbety v Sátoraljaújhely. Po nemocnici ho sprevádzal hlavný lekár Móric Chudovszky