Egy jegyző jubileuma
Správa o tom, že 30. augusta 1906 v Bánovciach nad Ondavou obvodný notár Tomáš Kolonay oslávil 25 ročné pracovné jubileum. Patrí medzi najstarších notárov obvodu. Slávnostný príhovor predniesol kalvínsky dekan-farár Jozef Huttka a slovenský richtár obce Juraj Paczun sa prihovoril menovanému v peknej maďarčine