A nagymihályi sörgyár mint részvénytársaság
Správa o tom, že michalovský pivovar Bernarda Müllera a synov sa premení na účastinnú spoločnosť. Menoslov účastinárov na čelo ktorých zvolili grófa Alexandra Sztáray-ho