Beregszászy István . iskoláért a megyeház és iskolánk : érdekes körlevél
Obežník hlavného školského inšpektora Zemplína v ktorom dáva návrh, aby peniaze zo školstva neboli použité pri výstavbe radnice Zemplína v Sátoraljaújhely- text