Reflexiók a kath. nagygülés előtt
Úvodník je vedený slovami Jána Zičiho: " Nie to hľadajme čo nás rozdeľuje , ale to čo nás spája". O veľkom význame X. veľkého katolíckeho zhormaždenia, ktoré bude v Budapešti pre uhorské katolíctvo