Jelentés a Katholikus Népszövetség müködéséröl, álapotárol 1910. év január 1-töl november 30-ig
Hlásenie o celokrajinskom stave. počet členov z čoho Slovákov je 40.247, činnosť jednoty, stav pokladne a i.