A gör. kath. egyház ügye a förendiházban - Szabó, Eugen
Úvodník prináša úryvky z prejavu E. Szabóa v parlamente. Je za zjednotenie uhorskej gréckokatolíckej cirkvi, má obavy pred cirkevnými obradmi, ktoré sa ešte konajú v 3 rečiach: maďarsky, rumunsky a v staroslovienčine. Pobožnosti majú byť iba v maďarčine