A katholikus bank
Úvodník. Banka bude založená v Budapešti 28. januára 1912.Základný kapitál tvorí 5-6 miliónov korún. Výzva k ostatným cirkevným hodnostárom a veriacim, aby prispeli k základnému kapitálu