Szabadkőmüves sajtó
Upozornenie katolíckej verejnosti na množstvo novín vydávaných slobodomurármi. V Uhorsku drží moc nad tlačou židovstvo, ktoré väčšinou sa hlási iba k slobodomurárstvu. Výzva na čítanie katolíckej tlače