A vallás és a szociáldemokracia - Kenyeres, Károly
O správnosti ústupu sociálnach demokratov od boja proti náboženstvu. prostý ľud má v ňom jedinú oporu, ono ho vedie k idealizmu, ktorý potrebuje k svojmu šťastiu