Az eucharisztikus kongresszus
Článok o XXIII. medzinárodnom eucharistickom kongrese vo Viedni. Ubytovanie košického biskupa Augustína Fischer-Colbrie a ostatných uhorských vyslancov. Citovanie listu pápeža Piusa X. ku Viedenčanom