Valláserkölcsi nevelés - Zalai, János
Úvaha o dosahu ministerského nariadenia o užšej spolupráci rodiny a školy. vyslovuje názor, že jediná národná cesta je cez zapojenie sa profesorského zboru aj do náboženskej výchovy