"Nempacrcelláznak!"
Reflexie novín Felvidéki Ujság na kritický článok jedných košických novín, ktorých úryvok je v úvodníku uvedený a svedčí o prudkej proticirkevnej zanietenosti, nakoľko žiada rozdelenie cirkevnej pôdy, čím by sa vyriešila celková problematiky. FU tento spôosb riešenia neuznáva