Kultúrképek és igazságok lássuk hát kinek van igaza? : mit ír a "Magyar Zsidó" c. ortodox. hivatalos lap és mi történik valóságban?
Reflexie FU na zaslaný článok židovských novín v ktorých sa kritizuje cirkev, že unáša mladé židovské dievčatá do kláštorov a tam ich krstí