A Kath. Sajtóért! a Kath. Salytóegyesület bélyegei
Výzva k odoberaniu katolíckej tlače, jej význam pre spoločnosť. Ppropaganda známok, ktoré vydal Tlačový spolok a z ktorej zisk sa použije na dobročinné účely