A vármegye tavaszi közgyűlése a román paktum csöndes elintezése : a vármegye uj szolgabírai
Referát o priebehu zasadania Abovskej župy 10. marca 1914. O.i. prijali memorandum Budapeštianskej župy a mesta Cluj (Ro) o zabezpečení maďarskosti gréckokatolíkov a pravoslávnych maďarských veriaich organizačnými opatreniami v cirkvách, ako aj cieľavedomou kolonizáciou