Politikánk keresztény irányzata - (p. dr.) [= Patak, Ladislav] 18??-19??
Úvodník o vrianí v Uhorsku, akejsi politickej renesancie ktorej hlavnými zásadami sú demokracia a spravodlivosť z kresťanského hľadiska - analýza problematiky