In Betreff der Verleihung des Kaschauer Bischofssitzes-
Menoslov kandidátov navrhovaných ministrom školstva Tréffortom a arcibiskupstvom. Pribudli ku nim kandidáti z Kalocse- Konštantín Schuster a z Budapešti - Julius Markus