Zur Besetzung des Kaschauer Bisthums
Citovanie z článku novín "Hon" o pričinách neobsadenia miesta biskupa v Košiciach. Uvádzajú sa dôvody reštaurovania košického Dómu, výlohy majú byť z výnosu opátstva sv. Jóba, ktoré má prináležať novému biskupovi