Társadalmi és érintkezés vallási alapon - D-t
Úvodník proti náboženskej diskriminácii. Nech sa neskrýva nikto za svoje náboženstvo a náboženskeé presvedčenie. Nech sa vyvíjajú styky v zdravom ovzduší vzájomnej úcty