Rendelet a mise-pénzekről
Opis obchodných manipulácií kňazov na zamedzenie ktorých vydal pápež Lev XIII. nariadenie, ktorého dosah bude zvlášť citeľný v Uhorsku. Jeho nariadenie zakázalo kňazom zaoberať sa výrobou v akomkoľvek odvetví remesiel (priemyslu)