Temetés pap nélkül
Správa informuje o uvedomelom murárovi z Moldavy nad Bodvou, ktorý ako prívrženec ídeí Marxa na pohreb svojho syna nepozval farára, ale predstaviteľa košickej sociálno- demokratickej strany M. Preusza na prednesenie smútočnej reči