Március 15-ike - nem ünnep hazafiatlan evang. lelkész
Komentár k citovaniu z trenčianskych novín "Vágvölgy" odsudzuje púchovského evanjelického farára Ľudovíta Zsámbokréthyho pre záporný postoj k sviatku a na jeho citovanom liste poukazuje nedostatočnú znalosť maďarského jazyka