Tanév elején
Úvodník. Návrh na zakladanie mládežníckych spolkov mimo školu, ktoré by viedla cirkev. Tým by sa zabránilo morálnemu úpadku študujúcej mládeže, ba bola by vychovávaná ku kladným hodnotám spoločnosti z hľadiska cirkvi