"Száraz tények"
Poznámky proti obvineniam z pera gréckokatolíckeho kňaza vo F.Szemle, že rímskokatolíci rozsievajú nejednostnosť a spory medzi gréckokatolíkmi a rímskokatolíkmi. Uvádza fakty, ktoré svedčia o opaku