Amit a Kath. Népszövetség alapozásából kifeledtünk - MINIMUSZ
Komentár o mravnosti myšlienky založenia tejto organizácie, ktorá však nie je dostatočne organizačne, finančne pripravená. Úlohy kňazov na tento cieľ