Táncmulatság Homonnán
Správa o pripravovanej tnaečnej zábave v Humennom, ktorú usporiada Humenský katolícky kruh (A homonnai Katholikus Kör) 9. septembra 1906 v rekreačnom stredisku pri Humennom "Podskalka". V prípade zlého počasia sa podujatie uskutoční v Humennom v hoteli Stefánia