Egy jegyző jubileuma
Referát z osláv 25 ročného pracovného jubilea notára Tomáša Kolonay-ho, ktorý pôsobil v Bánovciach nad Ondavou. Slávnostnú reč predniesol okresný hlavný slúžny Ondrej Bajusz a príhovor mal aj tamojší kalvínsky farár Jozef Hutka. Slovenský richtár obce Juraj Papczun sa oslávencovi prihovil maďarsky. Priebeh osláv