Beregszászy István - iskoláiért a megyeház és iskolák : érdekes körlevél
Názor hlavného školského inšpektora Zemplínskej župy, ktorý predkladá v obežníku, aby peniaze pochádzajúce z daní pre osvetu neboli použité na výstavbu župného domu. V prílohe aj text obežníka