A felső zempléni ev.ref. egyházmegye őszi közgyűlése Miglész, szept.18. - Sütő, Kálmán 18??-19??
Referát z pera kalvínskeho farár z Milhostova o jesennom zasadaní Hornozemplínskeho kalvínskeho dištriktu, ktorý bol v obci Oborín. Prehľad kalvínskych učiteľov. Bohoslužba - Jozef Hutka. inštalácia kurátora Ernesta Dókusa