Uj egyházmegyei gondnok
Správa o pripravovanej slávnostnej inštalácii Ernesta (Ernő) Dókusa do funkcie kurátora Hornozemplínskeho evanjelického reformovného (kalvínskeho) dištriktu v Oboríne 12.09.1906