Uj iparvasut
Správa o tom, že gróf Alexander Sztáray dostal ministerské povolenie na výstavbu priemyslenej železničnej trate Michalovce-Hnojné. Cieľom výstavby je dostať poľnohospordárske prebytky bližšie ku spotrebiteľovi. Vyplýva z toho aj postavenie železného mosta cez Laborec