A kassai honvédszobor leleplezési ünnepélye
Správa o tom, že na horeuvedenú slávnosť bude vyslaná zo Zemplína delegácia. Povedie ju podžupan Július Dókus. Menoslov účastníkov, odchod vlaku zo Sátoraljaújhely