Az nem lehet hogy annyi szív- Kassa, szept. 9. - Németh, Pál
Referát z pera [redaktora FMH], ktorý sa dňa 9. septembra 1906 zúčastnil v Košiciach na odhalení sochy domobrancu (autori Szomovolszky a Horvay)