Elutasitott sajtópör 1906. szept. 6 - Fehér, Martin 18??-19??
Článok [z pera regionálneho autora, právnika redaktora FMH] o zamietnutej žalobe Júliusa Ehlerta - bol oslobodený spod obžaloby. Dôvod - nie je novinár