Tanitók szövetkezése Varannón
Na schôdzi učiteľského kruhu Horného Zemplína, ktoré bolo vo Vranove nad Topľou 10. septembra 1906 predstavil tamojší učiteľ-riaditeľ obecnej školy Anton Salgó nový vyučovací predmet - ručné práce