Pénzügyi kinevezések és áthelyezések
O. i. Koloman Kelemen, daňový úradník menovaný do Sobraniec za finančného kontrolóra. Finančný úradník Štefan Fodor z Kráľovského Chlmca menovaný do obce Kisvárda (dnes Maďarsko) a Jozef Rácz menovaný do Kráľovského Chlmca