Gróf Andrássy Gyula Kassán
Správa o tom, že 18. septembra 1906 uhorský minister vnútra bol veľkolepo prijatý v Košicaiach. Zástupcovia Zemplína boli tiež na stretnutí : hlavný župan Július Meczner, podžupan Július Dókus + menoslov celej delegácie. Spoločenská večera bola v hotely "Schalkház"