Hozzák török foldröl - Csurgovich, György
Príležitostná báseň na počesť prevezenia telesných pozostatkov Františka 2. Rákociho z Turecka do Košíc [z pera regionálneho autora, gréckokatolíckeho kňaza zo Šamudoviec]