Utban a fejedelem
Spoločenské a kultúrne podujatie sprevádzajúce cestu telesných pozostatkov Františka 2. Rákociho do Košíc. Napr. v Slanci rodina Forgáčovcov uloží na urnu veniec, biskup Bartolomej Kún vydal obežník o postupe krokov- texty