Zrinyi Ilona koszoruja
Oznam o tom, že dámy Zemplínskej župy sa zbierajú na veniec pre Ilonu Zrínyi [ vlastenka, matka Fr. Rákociho 2.]. Gáborné Stépánné statkárka z obce Malčice poslala 10 korún na tento účel do redakcie novín