A sztropkói katonaszabaditó a Grürnfeld pör végtargyalása : Dr. Grünfeld meghalt
Súdna stolica v Sátoraljaújhely3x prejednávala žalobu na MUDr. Viliama Grünfelda, ktorý nezákonne pozmeňoval matriku v Stropkove a tak umožnil obchádzanie vojenskej služby. 25. októbra vyhlásia konečný verdikt aj zatom, že menovaný medzitým zomrel